Slik får du iPhone-batteribytte for 299 kroner hos Apple.no

Dette melder Apple

Fra 31. desember 2018 er batteriservicegebyret som ikke dekkes av garantien på 299 NOK for alle kvalifiserte iPhone 6-modeller eller nyere. Batteriservice for 299 NOK kan være begrenset til én reparasjon per iPhone.

Alle priser oppgis i norske kroner og inkludert mva. Vi vil belaste deg med et fraktgebyr på 100,75 NOK hvis vi må sende iPhone-enheten din.»

For å starte et batteribytte, trykk her.

Ønsker du derimot å slippe å sende telefonen inn og vente uker kanskje måneder på å få telefonen tilbake fra Apple,
Tar det bare 10 minutter å bytte batteri hos oss på Stoa. Du mister ingen data og prisen hos oss er nesten det samme når du tar med frakt med i beregningen. Vi tar kun 599,- med Originale batterier og 6 måneder garanti

Legg igjen en kommentar